Corona - Seksuoloog - extra spreekuren

Voor mensen die patiënt zijn bij huisartsenpraktijk Campus Uithof en Janskerkhof is er een sterk gereduceerd tarief: €20 per consult en €40 per consult in de avond vanaf 18.00 uur. Vanwege corona is de prijs voor een consult ’s avonds en in het weekend hetzelfde als de prijs van een consult doordeweeks overdag. Dit is omdat sommige mensen nu niet in de gelegenheid zijn om doordeweeks overdag te kunnen (beeld)bellen. Dit aanbod geldt t/m 28 april 2020.

Er is geen wachtlijst.

Afspraken kunnen elke dag vanaf 8.00 uur ’s morgens en er is avondspreekuur.

Corona zal effect hebben op ieders seksuele leven. Misschien heb je nu juist vaker plezierige intimiteit/seksualiteit en zijn er meer waardevolle en mooie gesprekken. Maar de veranderende situatie heeft grote risico’s dat er relatieproblemen en seksuele problemen komen of vergroot worden. Misschien ervaar jij dit ook. Dat kan heel moeilijk zijn omdat we juist nu veel liefde, rust en aandacht kunnen gebruiken. Misschien heb je juist nu tijd om met een seksuoloog te praten. Mijn seksuologiepraktijk is niet gesloten maar juist nu vaker geopend om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarom bied ik nu meer mogelijkheden ’s avonds en in het weekend via (video)bellen. Ik hoop je hierdoor zo goed mogelijk te kunnen helpen in een periode waar er (te) veel van je wordt gevraagd en relaties en intimiteit juist zo belangrijk zijn.

Heb je hulp nodig bij uw seksuele problemen. Vaak kan één gesprek of hooguit een paar gesprekken al een groot verschil maken. Zorg goed voor jezelf en elkaar en weet dat ik er voor je ben.

Studentenseksuoloog Astrid Kremers, seksuoloog NVVS

Onze seksuoloog Astrid Kremers biedt professionele behandeling voor al jouw seksuele problemen. Je bent alleen welkom of met je partner. Samen met jou gaat zij op zoek naar een vorm van seksualiteit die voor jou en je eventuele partner plezierig is.

De seksuoloog

Astrid Kremers is geregistreerd Cognitief Gedragstherapeutisch Werker VGCt – Seksuoloog NVVS, geregistreerd EMDR therapeut en oplossingsgericht geschoold. Ze is eigenaresse van seksuologie Praktijk Astrid Kremers en de seksuoloog van onder andere het UMC Utrecht, het Diakonessenhuis Utrecht en het Beatrixziekenhuis Gorinchem. Daarnaast is ze ook in het UMC Utrecht werkzaam op het Landelijk Psychotraumacentrum en het Centrum Seksueel Geweld. Ze is auteur van de bestseller Aandacht voor seks en lid van de mediacommissie NVVS. Onze seksuoloog geeft ook onderwijs over seksualiteit aan diverse doelgroepen. Daarnaast is zij actief in de media.

Behandeling

Astrid Kremers ziet in haar seksuologie praktijk zowel vrouwen als mannen met diverse seksuele problemen. Voorbeelden hiervan zijn pijn bij geslachtsgemeenschap/penetratie, erectieproblemen, geen zin of teveel zin in seks (seksverslaving), moeite om opgewonden te worden, een orgasmeprobleem, vreemdgaan, polyamorie, seksueel in verlangen tussen partners en seksuele problemen die zijn ontstaan door lichamelijke of psychische klachten, (seksueel) trauma en zwangerschap.
In het algemeen zijn er geen wachtlijsten. De praktijk is zowel overdag als ’s avonds geopend.
De werkwijze van onze seksuoloog kenmerkt zich door passie en liefde voor het vak. Astrid Kremers luistert met aandacht, haar instelling is positief en oplossingsgericht. Zij houdt zich hierbij zorgvuldig aan de wettelijke eisen omtrent privacy en geheimhouding. Natuurlijk stelt ze je op je gemak.
Het eerste gesprek staat in het teken van kennismaking en diagnostiek. U kunt in dat eerste gesprek natuurlijk ook al uw vragen stellen. De meeste mensen zijn wat gespannen maar iedereen kijkt er achteraf met een positief gevoel op terug. De duur van de behandeling kan variëren. Meestal duurt een behandeling 2 tot 8 gesprekken. Ook een eenmalig consult behoort tot de mogelijkheden.
Tijdens de vervolggesprekken zal de behandeling plaatsvinden volgens het bio-psycho-sociale model. Astrid Kremers is een seksuoloog die ook deskundig is op het gebied van leefstijl en relatie. Jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden vormen hierbij uiteraard het uitgangspunt. De behandeling zal gebeuren volgens de cognitieve gedragstherapie en/of EMDR. Er kunnen, als je dat wilt, concrete afspraken worden besproken zodat u het geleerde thuis in de praktijk kunt brengen. Tijdens het consult zullen geen oefeningen gedaan worden. Daarnaast kan de seksuoloog je voorlichting en informatie geven over seksualiteit. Je zult tijdens het consult met Astrid Kremers geen lichamelijk onderzoek krijgen. Mocht een lichamelijk onderzoek nodig zijn dan kan zij samenwerken met artsen. Ook heeft zij samenwerkingsverbanden met bekkentherapeuten.

Afspraak maken en kosten

Als je patiënt bent bij die huisartsenpraktijk werkt het als volgt:
• Om een afspraak te maken kun je tijdens kantoortijden bellen naar 06 10 79 70 61.
• Je meldt aan Astrid Kremers dat je een patiënt bent van die huisartsenpraktijk.
• De afspraak vindt normaal gesproken plaats in de seksuologiepraktijk die gevestigd is in het Gezondheidshuis - Bosboomstraat 1G te Utrecht. I.v.m. corona wordt nu alleen gebruik gemaakt van (beeld)bellen
• Astrid Kremers rapporteert een samenvatting van het consult in het elektronische patiëntendossier van de huisartsenpraktijk.
• Direct na het consult betaal je €20 voor een consult overdag en voor een consult vanaf 18.00 uur, €40. De overige kosten worden betaald door de huisartsenpraktijk. Er wordt geen meerprijs berekend als je samen met je partner komt.
• Afspraken kunnen alleen geannuleerd of verzet worden door binnen kantoortijden telefonisch contact te hebben met Astrid Kremers via 06 – 10 79 70 61.
• Afspraken (ook de eerste afspraak) die minder dan 48 uur binnen werkdagen van tevoren zijn geannuleerd, verzet of vergeten ongeacht de reden worden wel in rekening gebracht. De kosten hiervan zijn €100 voor een afspraak overdag en €120 voor een afspraak 's avonds na 18.00 uur. Houd er rekening mee dat je alleen binnen kantoortijden een afspraak kunt wijzigen, de feestdagen en het weekend vallen hier dus buiten.
• Indien je niet verschijnt op de eerste afspraak of minder dan 48 uur van tevoren de afspraak annuleert, verzet of vergeet, krijg je een factuur van respectievelijk €100/€120 toegestuurd en ben je er zelf verantwoordelijk voor dat het verschuldigde bedrag binnen twee weken op de rekening van Praktijk Astrid Kremers staat. Wanneer je niet betaalt, dan zal je een herinnering met een betaaltermijn van vijf dagen ontvangen. Hiervoor wordt €10,- administratiekosten berekend, de kosten zijn dan dus opgelopen naar respectievelijk €110/€130. Als je dan nog steeds niet hebt betaalt, is de praktijk helaas genoodzaakt een incassobureau in te schakelen. De kosten hiervan zijn voor jouw rekening.

Meer informatie

Meer informatie over de werkwijze, kosten en voorwaarden vindt je op www.sexuoloog.nl. Of bel gerust onze seksuoloog met jouw vraag tijdens kantoortijden op telefoonnummer 06 10 79 70 61.

Toepassingen van deze site
online inschrijven bij onze praktijk
online wijzigingen doorgeven van je gegevens
herhaalrecepten online aanvragen
24/7 - online afspraak maken via onze website
24/7 - online afspraken maken via planl webapp

links
© Campus Uithof Huisartsenpraktijk - Powered by Admino